TV 2 og Canal Digital fortsatt ikke enige

Skjermene kan gå i svart.

IKKE ENIGE: TV2 har ennå ikke kommet til enighet med Canal Digital. Det kan få konsekvenser. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix
IKKE ENIGE: TV2 har ennå ikke kommet til enighet med Canal Digital. Det kan få konsekvenser. Illustrasjonsfoto: Jon Olav Nesvold / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Forhandlingene om prisen Canal Digital må ut med og hvilke TV 2-kanaler de kan vise, pågår fortsatt. Begge parter håper i det lengste på at de blir enige.

- Det ser ut til at det går på overtid i forhandlingene, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2 til NTB like etter midnatt.

- Vi håper selvfølgelig at vi klarer å komme til enighet med Telenor. Vi har masse spennende innhold på TV 2 som vi ønsker at våre seere skal få se, sa hun fredag kveld.

Da hadde partene sittet ved forhandlingsbordet gjennom hele fredagen etter at det natten før ble klart at Canal Digital og TV 2 ga seg selv ytterligere ett døgn på forhandlingene. Det forhandles både om hvor stor del av TV 2s programinnhold Canal Digital skal ha rett til å vise, og hva Canal Digital skal betale for å ha TV 2 i sine kanalpakker.

TV 2 kan bli borte

- Vi sitter og venter på en melding fra forhandlingsteamet. De tar tiden de trenger for å komme i mål. I går valgte de å utsette. Vi må vente, sier kommunikasjonsdirektør Tormod Sandstø i Canal Digital til NTB.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer