Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV 2

TV 2-profil går over til konkurrenten

Dyveke Buanes blir distriktsredaktør i NRK Hordaland.

NY JOBB: Dyveke Buanes har vært nyhetsanker i TV 2 siden 2008. Nå bytter hun arbeidsgiver, og går inn i rollen som distriktsredaktør i NRK Hordaland. Foto: Geir Egil Skog / TV 2
NY JOBB: Dyveke Buanes har vært nyhetsanker i TV 2 siden 2008. Nå bytter hun arbeidsgiver, og går inn i rollen som distriktsredaktør i NRK Hordaland. Foto: Geir Egil Skog / TV 2 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Buanes har vært nyhetsanker i TV 2 siden 2008, men går etter nyttår inn i stillinga som distriktsredaktør i NRK Hordaland.

Det melder NRK selv.

43-åringen er i dag ansatt i TV 2 Nyhetskanalen. Hun har også tidligere jobbet hos NRK, deriblant som vaktsjef i NRK Dagsnytt.

- Jeg har et stort hjerte for Bergen, Hordaland og Vestlandet. Å få være med på å videreutvikle journalistikken i NRK Hordaland er en mulighet jeg ikke kunne si nei til, sier Buanes til sin nye arbeidsgiver.

- Her er det lagt ned mye godt arbeid, og samlet så mange flinke, dedikerte mennesker under ett tak. Dette gleder jeg meg til at vi skal bygge videre på.

Buanes er ikke den eneste TV 2-profilen som har valgt å forlate kanalen i løpet av det siste året.

Like før jul i fjor meldte daværende sportsanker Susanne Wergeland overgang til Discovery Networks. I august ble det kjent at komiker Else Kåss Furuseth gikk samme vei, og byttet ut TV 2 med TVNorge.

TV 2 er for tiden inne i en omfattende kuttprosess. Det er varslet at 113 årsverk skal vekk.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!