TV 2 satte rekord med «Farmen kjendis»

Mest sette «Farmen»-premiere.

HER ER DELTAKERNE: Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow, «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe, komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson, blogger og eventyrer Tonje Blomseth, toppsvømmer og modell Lavrans Solli, tv-baker Ida Gran-Jansen, tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie, skuespiller og programleder Jarl Goli, supermodell og programleder Vendela Kirsebom, treningsguru og tv-profil Kari Jaquesson, tv-kokk Lars Barmen og realitykjendis Petter Pilgaard. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
HER ER DELTAKERNE: Lotto-vertinne Ingeborg Myhre Luedlow, «Fjorden Cowboys»-stjerne Leif-Einar «Lothepus» Lothe, komiker og «Sofa»-stjerne Tore Petterson, blogger og eventyrer Tonje Blomseth, toppsvømmer og modell Lavrans Solli, tv-baker Ida Gran-Jansen, tidligere modell og pokerspiller Aylar Lie, skuespiller og programleder Jarl Goli, supermodell og programleder Vendela Kirsebom, treningsguru og tv-profil Kari Jaquesson, tv-kokk Lars Barmen og realitykjendis Petter Pilgaard. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

876.000 seere så på «Farmen kjendis» i går kveld. Det vil si at det er den mest sette «Farmen»-premieren noensinne.

- Farmen kjendis gjorde reint bord i går, og dette er tall som rett og slett er oppsiktsvekkende sterke. Det er fantastisk å få uttelling for noe vi har jobbet målrettet med i over ett år. I dag er jeg stolt av gjengen i TV 2 og alle i produksjonsselskapet Strix som har gjort en formidabel innsats i å løfte Farmen kjendis, og vil samtidig benytte anledningen til å gratulere alle sammen! Må også gi honnør til alle kjendisdeltagerne som fyller gården med personlighet, glede, frustrasjon og innsatsvilje samtidig som at de byr på seg selv på en måte som gjør at det bare er å glede seg til fortsettelsen, sier programdirektør Jarle Nakken i TV 2 i en pressemelding.

Av premierer på TV 2 er det bare «Hver gang vi møtes»-starten i 2013 som har hatt høyere seertall.

I ekte «Farmen»-stil skal et knippe kjente fjes leve sammen og drive en gård, med en visjon om å gjenskape nordmenns tilværelse for 100 år siden.

Innspillingen er lagt til idylliske Storøy gård ved Rørholtfjorden utenfor Bamble i Telemark - på toppen av en gjengrodd og landlig øy. Gården har vært på tv før, som innspillingssted for «Farmen» i 2011.

Disse er med:

Aylar Lie

Tidligere modell, tv-profil og profesjonell pokerspiller. Opprinnelig fra Iran, bosatt i Oslo.

Tore Petterson

Komiker, sanger og tv-profil, kjent fra NRK-programmet «Sofa». Fra Tranby i Lier, bosatt i Oslo.

Ida Gran-Jansen

Blogger, kokebokforfatter og tv-baker. Vant første sesong av TV3s «Hele Norge baker». Bosatt i Oslo.

Lavrans Solli

Toppsvømmer og modell. Oppvokst i Bergen, bosatt i Oslo.

Kari Jaquesson

Treningsguru, journalist og tv-profil. Bosatt i Oslo.

Jarl Goli

Skuespiller og programleder. Fra Ringsaker, bosatt i Fetsund.

Ingeborg Elisabeth Didriksen Myhre Ludlow

Lotto-vertinne. Fra Oslo, bosatt i Bærum.

Leif-Einar «Lothepus» Lothe

Maskinentreprenør, artist og realitykjendis, kjent fra TV 2s «Fjorden Cowboys». Fra Hardanger.

Vendela Kirsebom

Modell, programleder og gründer. Opprinnelig fra Stockholm, bosatt i Oslo.

Lars Barmen

Tv-kokk. Fra Selje i Sogn og Fjordane, bosatt i Oslo.

Tonje Blomseth

Eventyrer, blogger og realitykjendis, kjent fra TV 2s «Bloggerne» og dokumentarserien «Eventyrjenter» på NRK. Fra Trondheim, bosatt i Finnmark.

Petter Pilgaard

Norges første «Paradise Hotel»-vinner, programleder og tv-profil. Fra Bærum, bosatt i Oslo.