TV 2-sjef håper på bråk

Når Kristopher Schau tester ut dødssynder.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

BERGEN (Dagbladet.no): Under TV 2s høstlansering i dag, fikk pressen for første gang se klipp fra «De sju dødssyndene» - den nye serien til Kristopher Schau, Morten Ståle Nilsen og Øystein Karlsen. Gjengen er den samme som etter eget utsagn fikk sparken fra NRK med radioprogrammet «Et Norge i krig»

De tidlige klippene var til dels drøy kost. Konseptet er at Schau drar til forskjellige land for å teste de ulike dødssyndene. Blant klippene var bilder av komikeren og artisten som blir slikket på låret av det som tilsynelatende er en prostituert.

- Vi har blant annet testet utukt i Bankok, misunnelse i Stockholm, forfengelighet i Los Angeles, fråtseri i Norge og vrede i Jerusalem, sier Schau til Dagbladet.no.

Bekmørkt

Med andre ord kan dette bli en mørk affære, som radioprogrammet etter manges oppfatning også var.

- Men det er viktig å understreke at det ikke blir mørkhet for mørkets eget skyld, sier Karlsen.

- For min del føyer dette seg inn i rekken av programmer der jeg tester mine egne grenser. Dette har bare et ekstra ideologisk og eksistensielt nivå, sier Schau.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer