Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

- TV 2 skal legge fram plan om store kutt og betydelig nedbemanning

Det melder Kampanje.

SKAL HA ALLMØTE: - Jeg kan bekrefte at vi skal ha et allmøte i morgen hvor vi legger fram strategien til TV 2 fram mot 2020. Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer rundt strategien før den er presentert våre ansatte, sier Sarah C.J. Willand, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2. Foto: NTB Scanpix
SKAL HA ALLMØTE: - Jeg kan bekrefte at vi skal ha et allmøte i morgen hvor vi legger fram strategien til TV 2 fram mot 2020. Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer rundt strategien før den er presentert våre ansatte, sier Sarah C.J. Willand, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

TV 2 holder tirsdag et allmøte for de ansatte der en ny strategiplan skal presenteres.

Planen innebærer store kutt og betydelig nedbemanning, ifølge bransjenettavisa Kampanje.

Styret i TV 2 skulle ifølge Kampanjes opplysninger behandle saken mandag etter at toppledelsen var samlet i helgen for å sluttføre planen.

- Jeg kan bekrefte at vi skal ha et allmøte i morgen hvor vi legger fram strategien til TV 2 fram mot 2020. Jeg ønsker ikke å gå inn i detaljer rundt strategien før den er presentert våre ansatte, sier Sarah C.J. Willand, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2.

Kampanje skriver at planen skal innebære store kutt og betydelig nedbemanning.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram
Hele Norges coronakart