SKRIFTLIG INITIATIV  Kommunikasjondirektør i TV 2, Rune Indrøy, håper å gjenoppta forhandlingene med Canal Digital. Foto: TV 2
SKRIFTLIG INITIATIV Kommunikasjondirektør i TV 2, Rune Indrøy, håper å gjenoppta forhandlingene med Canal Digital. Foto: TV 2Vis mer

TV 2 vil gjenoppta Canal Digital-forhandlingene

TV 2 har bedt Telenor om å få gjenoppta forhandlingene, etter at de brøt sammen natt til fredag.

- Vi har kommet med et skriftlig initiativ overfor Telenor slik at vi kan komme i gang med forhandlingene igjen, sier kommunikasjonsdirektør Rune Indrøy i TV 2 til Kampanje.

Forhandlingene mellom TV 2 og Canal Digital brøt sammen natt til fredag. Dermed forsvant TV 2 Nyhetskanalen, TV 2 Bliss og TV 2 Filmkanalen fra skjermene til rundt en halv million kunder. Fra før er også TV 2 Zebra og TV 2 Sport borte.

Kulturdepartementet kalte TV 2 og Telenor inn til møte etter at forhandlingene brøt sammen. Statssekretær Mina Gerhardsen (Ap) ga klar beskjed om at partene måtte finne tilbake til forhandlingsbordet. Indrøy opplyser at det i helgen ikke har vært kontakt mellom partene, men at det nå er oppfordringen fra regjeringen som har fått TV 2 til å be om nye samtaler med Telenor.

(NTB)