«Rekyl»

TV 3-flopp tatt av skjermen: - Det har vært en tøff vår

- Det er beinhardt i en sånn sjanger, og vi ble litt for «cocky», sier produsenten om sin egen krimserie, «Rekyl».

HOVEDROLLER: Fra venstre: Silje Torp, Odin Waage, Jesper Malm og Inga Ibsdottir Lillaas spiller i krimserien «Rekyl». Foto: TV3
HOVEDROLLER: Fra venstre: Silje Torp, Odin Waage, Jesper Malm og Inga Ibsdottir Lillaas spiller i krimserien «Rekyl». Foto: TV3 Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Den norske TV3-krimserien «Rekyl» har ikke hatt det lett siden premieren 5. april. Nå viser det seg at TV 3 har fjernet programmet fra sendeskjemaet etter bare tre sendte episoder.

Episode fire kom i går og er tilgjengelig via gratistilbudet Viafree, men de resterende episodene vil bare være tilgjengelig på strømmetjenesten Viaplay.

- Rekyl har ikke levert de seertallene vi ønsker på lineær-tv, og da har vi andre plattformer vi ønsker å bruke. Vi skal ha en evaluering av sesongen etter at den er ferdigsendt, forteller kommunikasjonssjef i TV3, Line Vee Hanum til Dagbladet.

Serieskaper: - En tøff vår

«Rekyl» er laget av serieskapere Arne Berggren og Kristine Berg, som utgjør produksjonsselskapet Shuuto. Berggren synes det er vanskelig å se at prosjektet ikke lykkes slik de ønsket.

- Dette ble en tøff vår for oss alle, og vi har ikke klart å lage den serien med det lille ekstra. Noen ganger bommer man, og så får man bare lære av det. Vi ønsker ikke dette overfor verken kanal eller stab, og må spørre oss om hva vi kunne gjort annerledes, men det er ikke sikkert mer tid eller penger hadde vært til hjelp, sier serieskaperen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer