TV-dronning

LONDON (Dagbladet): Sarah Ferguson har nå tatt spranget fra å være «kongelig» til å bli TV-dronning. I går debuterte hertuginnen som vertinne for sitt eget TV-show på Sky One.

Og hva var vel mer naturlig enn at hun loset seerne gjennom temaet «tro og overtro». TV-showet blir karakterisert som en suksess. Sarah har lenge vært en fast gjest på amerikansk TV, men i går var det hjemmebanen som skulle beseires.

- Jeg ønsker å snakke mer med vanlige folk, sier Sarah Ferguson, med et klart hint til kongefamilien. Selv om Sarah forsvant ut av det gode selskap da hun ble skilt fra prins Andrew, er de to døtrene hennes fortsatt kongelige.
I går hadde TV-dronning Sarah kokt sammen et kommersielt TV-show, der blant andre det engelske fotballlandslagets «mirakelkvinne» Eileen Drewry var med.

Sarah hadde selvsagt også med et offer i sitt første show. Hun hadde invitert Caroline Roberts, som ble voldtatt av massemorderne Fred og Rose West.

Hertuginnens TV-debut var dedikert moren som mistet livet i en tragisk bilulykke for et par uker siden.
Sarah skal i alt lage ti programmer for Sky One. Hun får godt betalt for sin TV-opptreden. Det trenger Sarah som er kjent for å ha et utrolig høyt pengeforbruk.

- Jeg skal gjøre meg i stand til å ta vare på mine barn om fem års tid.

TV-Sarah har allerede valgt tema for sitt neste prateshow. Sendingen vil handle om anoreksi og kosmetikk. Anoreksi mener hun å ha god greie på etter at hennes svigerinne prinsesse Diana led av sykdommen.