TV-dronning

LONDON (Dagbladet): Sarah Ferguson har nå tatt spranget fra å være «kongelig» til å bli TV-dronning. I går debuterte hertuginnen som vertinne for sitt eget TV-show på Sky One.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Og hva var vel mer naturlig enn at hun loset seerne gjennom temaet «tro og overtro». TV-showet blir karakterisert som en suksess. Sarah har lenge vært en fast gjest på amerikansk TV, men i går var det hjemmebanen som skulle beseires.

- Jeg ønsker å snakke mer med vanlige folk, sier Sarah Ferguson, med et klart hint til kongefamilien. Selv om Sarah forsvant ut av det gode selskap da hun ble skilt fra prins Andrew, er de to døtrene hennes fortsatt kongelige. I går hadde TV-dronning Sarah kokt sammen et kommersielt TV-show, der blant andre det engelske fotballlandslagets «mirakelkvinne» Eileen Drewry var med.

Sarah hadde selvsagt også med et offer i sitt første show. Hun hadde invitert Caroline Roberts, som ble voldtatt av massemorderne Fred og Rose West.

Hertuginnens TV-debut var dedikert moren som mistet livet i en tragisk bilulykke for et par uker siden. Sarah skal i alt lage ti programmer for Sky One. Hun får godt betalt for sin TV-opptreden. Det trenger Sarah som er kjent for å ha et utrolig høyt pengeforbruk.

- Jeg skal gjøre meg i stand til å ta vare på mine barn om fem års tid.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer