TV-eksponering hjalp ikke Nico & Vinz

Duoen faller fra 4. til 5. plass på Billboard Hot 100-lista denne uka.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

De to viktige TV-innslagene med Nico & Vinz har kanskje ikke rukket å påvirke Billboard Hot 100-plasseringen ennå, eller har mindre effekt enn ønsket.

Underholdningsnettstedet 730 skriver at bransjebladet bekrefter ovenfor 730 at Nico & Vinz går fra 4. til 5. plass denne uka.

Spenning hver uke Norske medier har sjelden fulgt så godt med på Billboard-lista som i sommer. Sist torsdag ble det bekreftet at «Am I Wrong» blir stående på fjerdeplass på verdens mest prestisjefylte singelliste. 

I dag hadde de to norske artistene nok en sjanse til å klatre eller til og med å kapre førsteplassen. Men det ser altså ikke slik ut.

Nico & Vinz er den første norske gruppen som har vært inne på topp fem siden a-ha toppet listen i 1985.

I forrige uke skrev Dagbladet og amerikanske medier at Nico & Vinz «satt fast» på fjerdeplassen.    

TV-show-effekten Natt til tirsdag opptrådte de for rundt fire millioner tv-seere på «The Tonight Show» hos Jimmy Fallon og verten roste de norske artistene.

- Det er måten å gjøre det på. Herre min gud! Det er måten å gjøre det på, utbrøt Fallon selv da han håndhilste på de to etter at de hadde framført sin gigahit «Am I wrong».

Samme døgn ble duoen også intervjuet i selveste «Good Morning America» har vært et populært amerikansk tv-program i mange tiår og har seks millioner daglige seere.

Spørsmålet var dermed hvor mye den verdifulle tv-eksponeringa villa ha å si for klatring på lista? Svaret kan ennå ikke avgis. 

DEN NORSKE SUKSESSEN:Popduoen Nico & Vinz har klatret imponerende på flere amerikanske hitlister, men nå ser det ut til at de har falt en plassering på Billboard Hot 100. Foto: Warner  Bros Records
DEN NORSKE SUKSESSEN:Popduoen Nico & Vinz har klatret imponerende på flere amerikanske hitlister, men nå ser det ut til at de har falt en plassering på Billboard Hot 100. Foto: Warner Bros Records Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer