Tv for myke menn

Atle Antonsen (31) og Johan Golden (26) har fått frie tøyler og en halvtimes sendetid i uka. 8. mars er de tilbake med eget tv-program hvor stikkordene er lun hygge med forbrukertilsnitt.

Antonsen og Golden har tidligere jobbet i både NRK og TVNorge, men denne gangen er det Metropol som har huket tak i de to komikerne.

- Metropol har faktisk halvannen million potensielle seere, så hvis alle ser på, så slår vi Dan Børge Akerø og «Klassefesten», sier Antonsen.

«En L.U.N. aften med Golden og Antonsen» er tittelen på talkshowet, som sendes tolv torsdager på sein kveldstid.

- Det passer veldig bra at vi har premiere på kvinnedagen. Vi vil sette fokus på mannens feminine sider og skal snakke mye om romantikk og følelser. Det blir et program orientert mot menn for kvinner, forklarer Antonsen.

Håndarbeid

«En L.U.N. aften» sendes rett etter David Letterman, selve talkshowkongen. Men herrene Antonsen og Golden tror ikke det blir som å hoppe etter Wirkola:

- Letterman ligger nok et hestehode foran oss når det gjelder å snakke om ingenting

lenge . Men vi er ganske gode til å snakke om ingenting vi også, forsikrer de.

Håndarbeid og smak er noen av temaene programmet skal ta opp.

- Hvordan i helvete skal man få sydd et sett markiser når kvinner ikke vil og menn ikke kan? Sånne ting skal vi sette fokus på. Og smak: Før var alt så mye enklere, nå er det så mye å velge mellom at det blir vanskelig. Vi skal fortelle seerne hva som er riktig og hva som er helt feil, sier Golden.

Til Tinget


Fra høsten av er det ikke sikkert at gutta får tid til å jobbe med tv lenger, for de har stiftet Det Politiske Parti og satser på stortingsplass etter valget. 5000 underskrifter er levert notarius publicus, så alt som gjenstår er at 19000 osloborgere stemmer på Golden og 12000 opplendinger på Antonsen. Noe de slett ikke anser som en umulighet.

- Når nordlendingene stemmer Fremskrittspartiet, som jo ønsker å utslette dem fra jordas overflate, da er alt mulig.

Det Politiske Parti skal representere folkets mening i alle saker, under mottoet: «Alt skal bli bedre for alle.»

- Vi er for god økonomi og lite kriminalitet, forklarer Golden.