Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Discovery og Telia

TV-forhandlinger på overtid

Om få minutter blir en million tv-skjermer svarte, hvis ikke det blir enighet

SVARTE SKJERMER: Om få minutter blir det en million svarte skjermer dersom ikke Discovery og Telia blir enige. Foto: NTB scanpix.
SVARTE SKJERMER: Om få minutter blir det en million svarte skjermer dersom ikke Discovery og Telia blir enige. Foto: NTB scanpix. Vis mer

Det er fortsatt ikke enighet mellom Discovery og Telia, og partene har forlenget forhandlingsfristen til klokka 08 tirsdag for å forhindre at en million seere mister kanaler som TVNorge, Max, Fem og Eurosport.

På overtid

Forhandlingsfristen var opprinnelig midnatt, men det går nå på overtid for å løse konflikten.

Like før klokken 7 var partene fremdeles ikke enige, etter det NTB erfarer.

Det forhandles ifølge kampanje.com parallelt i Sverige og Norge mellom den svenske Telia-ledelsen og Discovery.

En spissere tone

Telia-eide Get leverer kanaler fra Discovery til én million nordmenn, og partene forhandler om en ny avtale. Mens Discovery nylig landet langsiktige distribusjonsavtaler med Telenor, Canal Digital og Viasat, sitter det lenger inn å få på plass en avtale med Telia og Get.

Søndag ble tonen mellom partene enda krassere.

Discovery-kanalene som kan bli borte for Get-kundene fra tirsdag, er blant annet TVNorge, MAX, Fem, Vox og Eurosport-kanalene.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!