Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV-kjendiser robbet i St. Tropez

Programlederne Sara Natasha Melbye og Cecilie Lynnum ble begge utsatt for kjeltringer på en ferie i Frankrike. Alt de eide ble frastjålet, og det endte med at TV-duoen måtte overnatte på en strand i bare bikini og tynn skjorte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

De to programlederne i Metropol TV hadde vært på fangeøya Fort Boyard i forbindelse med tv-produksjon for TV 3. På vei hjem til Norge bestemte de to venninnene seg for å ta en ukes ferie på den franske rivieraen. Lørdag var de ute for å spise middag, men da de kom tilbake til bilen var den robbet for verdisaker.

- Bagasjeluka var brutt opp. Alle penger, klær og pass var borte, sier informasjonssjef Pål Gladsø i Metropol TV til Dagbladet.no.

Han snakket med jentene i går kveld.

De fortalte at de sto på bar bakke. De fikk ikke hotellrom og måtte overnatte på en strand i bare bikini og en tynn skjorte, sier Gladsø.

I løpet av natta fikk Gladsø en tekstmelding fra jentene på stranda.

«Nå har Cecilie sett en rotte også. Vi hyperventilerer og har høye skrik å stri med. At Sarah lo gjorde ikke ting bedre».

I dag har de to programlederne vært hos politiet, og de satser på å komme til Oslo i kveld. Onsdag starter Metropol sine sendinger etter sommerferien. Sarah Natasha Melbye skulle egentlig starte planleggingen av sendingene i dag. Cecilie Lynnum har takket nei til en ny sesong i kanalens direktesendte kulturprogram.

Metropol TV sender i høst fra Seilduksfabrikken på Grünerløkka i Oslo, etter at de tidligere har hatt sendinger fra utestedet Børsen.

ROBBET: Programleder Sarah Natasha Melbye.
ROBBET: Programleder Cecilie Lynnum.