Tv-nedtur

TV On The Radio gadd ikke å vente på gitaristen som var på vei i taxi fra Oslo. Det var en grov feilvurdering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

KONSERT: TROMØY (Dagbladet): TV On The Radio er et av de senere års mest orginale rockband. Det unike, svimlende og grenseoverskridende uttrykket fra deres to utmerkede og viden hyllede album «Desperate Youth, Blood Thirsty Babes» og «Return To Cookie Mountain» var derimot borte som dugg for den nylig ankomne Hove-sola. Én ting var det triste fraværet av gitarist og knappetrykker Kyp Malone, han med det fantastiske skjegget og håret. Han satt i taxi fra Oslo, men nådde ikke fram til Hove tidsnok. Og selv om festivalen prøvde å rokke på programmet, valgte bandet selv å gå på uten Malone. Det var en meget ufordelaktig vurdering, for å si det forsiktig. Eller for å si det som det er: det var jævlig dumt.

Malone ble ikke bare savnet visuelt, men helt åpenbart også musikalsk. Det var en svært skuffende forestilling, det meste av nyanser, vokale særegenheter og smarte produksjonstriks fra platene - ja, de manglet i grunnen det aller meste. TV On The Radio var ikke til å kjenne igjen, redusert fra til et famlende indierockband med et åpenbart musikalsk kommunikasjonsproblem. Tunde Adebimpe gjorde forsåvidt hederlige innsats i front, men det var langt i fra nok. Veldig, veldig, veldig synd.

DÅRLIG TV: TV On The Radio bommet grovt på konserten. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet
DÅRLIG TV: TV On The Radio bommet grovt på konserten. Foto: Lars Eivind Bones/Dagbladet Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer