Tv-reklame for politiske partier

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

«Synd at lille Norge må gi etter ... Vi styrer jo ikke selv tydeligvis, men blir styrt av de mektige herrer og damer i Strasbourg. Dette er regler laget av og for storkapitalen med en illusjon av demokrati. Du kan tro så mye du vil at det er du som tar dine avgjørelser, men vi er flokkdyr som lett følger budskap, og en gjentagende reklame er som en programmering av hjernen. Det brukes eksperter på psykologi i utforming av butikker, reklame og pengespill for å lokke oss til å bruke penger hvor det ikke er nødvendig ... Politisk reklame vil ikke være annet enn løgn uansett, tror dere de gir et virkelig bilde av hva de kommer til å gjøre der? Nei til politisk reklame og skru av tv! Jajja

«Boikott valget – eller i hvert fall alle de partiene som velger å benytte seg av dette tullet ... reklame er til for å lure deg til å kjøpe et produkt – intet mer, intet mindre.

Lksjdfhlkjh

«Da får vi enda mer propaganda fra Frp på tv. Jeg er lei av de rekkene med populistiske utspill som kommer fra dem. Utspill de aldri vil klare å utføre i virkeligheten eller få andre med gangsynet i behold med på. «Vi sier det folket vil at vi skal si, så biter de nok på ...»

Bertram von Winke

«Er ikke rart Ap er redd for at andre partier skal få muligheten til å betale for en tjeneste som Ap får gratis. NRK har jo vært Ap’s propagandaapparat i alle år. Men det kommer vel såpass strenge regler på dette at Ap fortsatt får det meste av sendetiden. Richard

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer