Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV-reklamen du ikke fikk se

Sjekk ut 29 Super Bowl-reklamer her.

(Dagbladet.no): Da New England Patriots og Philadelphia Eagles samlet mer enn 145 millioner amerikanere foran tv-skjermene 6. februar til Super Bowl, var det ikke bare sporten som trakk.

Finalen i det amerikanske fotballsluttspillet er nemlig USAs største markedsføringsshow. Og derfor satser annonsørene millionbeløp på å produsere eksklusive reklamer.

I år figurerte blant annet Brad Pitt, Cindy Crawford, Burt Reynolds, og Carson fra den amerikanske Homsepatruljen i reklamene.

Problemet for norske seere er at reklamepausene kuttes ut. Og dermed går vi glipp av halve moroa.

Likevel finnes det håp. Nettstedet Putfile har lagt ut en samleside med 29 av reklamene som ble produsert til Super Bowl. Der kan du blant annet se Brad Pitt lure seg ut for en pils, eller få med deg Dagbladet.nos favoritt om den misforståtte bankraneren.

DEN DRISTIGE: Nikki Cappelli hisser opp reklamepolitiet i <a href=http://www.putfile.com/media.php?n=Super_Bowl_Commercial_7>denne reklamen.</a>