Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV-serie om Det Hvite Hus vant Emmy-fest

LOS ANGELES (Dagbladet.no): Hollywoods superstjerner strålte om kapp under utdelinga av Emmy i natt. Tv-serien «The West Wing», som handler om livet i Det Hvite Hus, stakk av med fem priser.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dermed slo «The West Wing» knock out på konkurrenten «The Sopranos», som bare fikk en pris. Den gikk til James Gandolfino for hovedrollen i dramaserien.

TV3-serien «Sex og singelliv» kom heller ikke så godt ut som mange trodde på forhånd.

Pris-utdelingen kunne ved ankomst virke mer som en moteoppvisning, men det er selvsagt en gang slik det er i Hollywood, ikke minst når fjernsynets Oscar-pris deles ut.

Årets Emmy-vinnere domineres av serier som ikke går på norske TV-skjermer.

I «Full fart i byrådet» fikk den kjente skuespilleren Michael J. Fox prisen for beste hovedrolle i en komi-serie. Han sluttet forrige sesong på grunn av Parkinsons sykdom.

Det heteste paret på vestkysten av USA, Brad Pitt og Jennifer Aniston, satt på første rad på Emmy-utdelingen i Los Angeles i natt norsk tid.

Jennifer var birollenominert for sin rolle i «Venner for livet», men fikk ikke prisen.

Hun var imidlertid en av prisutdelerne, noe som belønnes med en ubeskjeden gavekurv, som flere av stjernene spøkte med under showet i natt. Verdien på kurven er 75 000 kroner, og inneholder alt fra klokker, smykker, go'-dufter og drikkevarer til treningsutstyr, mobiltelefon, sammenleggbar sykkel - og ymse gavekort på alt fra weekend på hotell til helsefarm-besoek.