TV-stjerner glitret på Emmy-prisutdelingen

«Frustrerte fruer» og «Lost» vant priser.

(Dagbladet.no): - Folk fra hele verden kommer for å se oss. Det er utrolig, sa Nicollette Sheridan fra «Frustrerte fruer».

Medspiller Marcia Cross tok pusten fra alle i sin stroppeløse smaragdgrønne aftenkjole med matchende smykke og øreringer, skriver Associated Press.

«Frustrerte fruer» var nominert som beste komiserie, og skuespillerne Marcia Cross, Teri Hatcher og Felicity Huffman kjempet alle om tittelen "beste skuespillerinne".

Dog ble det «Alle elsker Raymond» som stakk av med prisen for beste komiserie søndag.

Gode gamle Ray

Brad Garrett og Doris Roberts fra «Alle elsker Raymond», fikk hver sin Emmy for beste birolle.

Doris Roberts mottok Emmy-statuetten for fjerde gang for sin rolle som den irriterende, men lattervekkende svigermoren, i den høyt elskede amerikanske TV-serien.

- Tusen takk! Jeg må dedikere denne til Britney (Spears) og vår baby. Dette er utrolig, spøkte Garett etter å ha fått Emmy-statuetten i hånda.

Også seriens produsent Phil Rosenthal var i det spøkefulle hjørnet i takketalen sin:

- I hele år har folk spurt oss: «Når Raymond forsvinner, betyr det at sitcom-sjangeren dør ut?» Det er fristende å si ja. Jeg tror også det betyr at det er slutt på å le, og snart slutt på å smile også.

Emmy for 57. gang

Årets Emmy-prisutdeling var minst like stjernespekket som den alltid har vært i løpet av de siste 57 årene.

«Lost» ble kåret til beste dramaserie på stjerneshowet søndag, og «Frustrerte fruer»-stjernen Felicity Huffman fikk Emmy for beste skuespiller i kategorien dramaserie.

Lost (del 1 og 2) fikk dessuten prisen for beste regi av dramaserie, mens «Frustrerte fruer» ble belønnet for beste regi av komiserie.

I alt 27 kategorier ble presentert med en rekke respektive skuespillere.

GLAMORØSE FRUER: "Frustrerte fruer" fikk Emmy for beste regi av komiserie. Felicity Huffman (nummer to fra høyre) fikk Emmy for beste skuespiller i en komiserie. Her poserer hun lykkelig sammen med sine medspillere Marcia Cross (til venstre), Nicollette Sheridan (nummer to fra venstre) og Eva Longoria (til høyre).
FRUSTRERT VANT: Felicity Huffman (bildet) stakk av med Emmy-prisen for beste skuespiller i dramaserien "Frustrerte fruer". Dermed danket hun ut sine medspillere Marcia Cross og Teri Hatcher som også var nominert i denne kategorien.
BESTE MANNLIGE BIROLLE: Brad Garrett fra «Alle elsker Raymond» fikk pris for beste mannlige birolle i en komiserie.