TV-vakuumet

Vanligvis er TV-en mitt evige surpriseparty som tar meg på senga, en folkefest, men nå minner forholdet vårt mest om et kjøkkenlag med pledd og toast.

TV: Det er for lenge til Marianne Aulie skal si noe gøy i «Skal Vi Danse»!, skriver Else Kåss FurusethTegning: Gunnlaug Moen
TV: Det er for lenge til Marianne Aulie skal si noe gøy i «Skal Vi Danse»!, skriver Else Kåss FurusethTegning: Gunnlaug Moen Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Medio august. Sommeren er over. Den ble ikke som vi hadde håpet i år heller. Vi kan ikke engang skylde på værgudene, det er menneskeskapt, vi kan takke oss selv. Men det er ikke det som plager meg. Problemet er at Det Nye Året ikke har begynt. Livet står på pause. På tv har vi tatt oss en tre dagers. Det er limbo på skjermen, og da tenker jeg ikke på dansen. TV-en har ramla ned i  Helvetesgapet, med rekeprat-på-operatak på den ene siden og paljettbonanza på den andre.

Det er for lenge til Marianne Aulie skal si noe gøy i «Skal Vi Danse»! Jeg vet at jeg får påfyll på kaffen snart, men jeg vet sødern ikke hvor servitøren er. Det er som jeg har en halvferdig tribaltattoo jeg ikke vet når jeg har råd til å få ferdig. Det gjør ikke meg noe at TVShop faktisk har fått høstprofil og bare sender reklame for sånne bh-er som ser ut som pølseskinn og dermed gjør deg til en vandrende medisterpølse, eller at Ridge slutter i Glamour etter 25 år, jeg er raus på sånt. Det som plager meg er at jeg vet det. Men sånn er det når «Indian summer» bare er den vanskelige, men fantastiske andreplata til Elvira Nikolaisen, og ikke den varme perioden på høsten — for den kommer aldri. Og jeg ikke har noe å gjøre. For det er ikke noe på tv.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer