Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV-versting fikk sparken

Her går grensa, selv for høyrevridde homofobe amerikanske trash-talkshow.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Du skulle kanskje ikke tro at det finnes grenser, når du ser på amerikansk søppel-tv av verste sort. Men det gjør det.

Den frittalende høyrevridde amerikanske tv-verten Michael Savage har fått sparken fra MSNBC, etter å ha skjelt ut og ønsket Aids på en av innringerne til det direktesendte talkshowet hans, «The Savage Nation», sist lørdag.

Krangelen begynte uskyldig nok, med en samtale om røyking på WC om bord i fly. Savage spurte imidlertid etter en liten stund innringeren han pratet med:

«Så, du er en av sodomittene? Er du en sodomitt?»

«Ja, det er jeg», svarte innringeren, hvorpå Savage repliserte:

«Åh, du er en av sodomittene! Du burde bare få Aids og dø, ditt svin!».

Det ble i meste laget for MSNBC, som sparket Savage mandag denne uka.

- Kommentarene hans var ekstremt upassende og avgjørelsen var enkel, sier MSNBC-talsmann Jeremy Gaines, ifølge CBSNews.com.

Beklager

Eks-tv-verten selv har skrevet en beklagelse på hjemmesida si, www.michaelsavage.com, etter at han fikk sparken. Der hevder Savage at han trodde at samtalen ikke gikk på lufta, og at det var en tulleinnringer fra et konkurrerende talkshow han pratet med.

- Jeg ber spesielt om at mine homofile lyttere aksepterer min unnskyldning for alle utilsiktede fornærmelser som måtte ha forekommet, sier Savage.

BESTSELGER SPARKET: Michael Savage står bak både tv-showet og boka "The Savage Nation". Boka har vært nummer 1 på New York Times bestselgerliste. <br>
BEKLAGER: Den tidligere tv-verten Michael Savage beklager på sin nettside for alle "utilsiktede fornærmelser"...<br>