TV2-avhopperne kapret Elin

Elin Tvedt (26) følger etter TV2-avhopperne Finn H. Andreassen og Trygve Rønningen. Norges mest populære værdame blir TV-medarbeider i nystartede Cee.tv

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Sist sommer forlot flere av TV2s toppledere kanalen etter en opprivende intern storm. Nå følger Elin Tvedt etter _ uten en krusning på overflaten. I går varslet hun været for TV2-seerne for siste gang, og etter en lang juleferie er hun på plass i Cee.tv

- Jeg kommer nok på TV igjen. Men mitt ønske er at jeg ikke skal på skjermen før til høsten av, sier Elin Tvedt, som helt til det siste har holdt det hemmelig at hun skulle begynne i Cee.tv.

Eget program

Hun avviser at det skyldes frykt for ubehagelige kommentarer fra kolleger, siden hun skulle begynne hos TV2-avhopperne Rønningen og Andreassen.

- Det har ikke noe med det å gjøre. Jeg synes det hadde blitt feil overfor TV2 hvis jeg skulle snakke om hva jeg skulle gjøre hos et konkurrerende selskap før jeg sluttet i TV2.

Elin Tvedt vil ennå ikke si så mye om hvilke konkrete arbeidsoppgaver som venter i det relativt nystartede selskapet.

- Det er en arbeidsplass hvor alle må trå til, fordi det er nytt firma. Jeg kommer nok til å jobbe mest med programinnhold. Det neste halve året vil jeg bruke til å lære mer om å jobbe bak kamera. Skal jeg være på TV, vil jeg følge prosessen helt fra grunnen av, sier værpresentøren fra Ølen i Sunnhordland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer