Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV2 kjøpte såpefiasko

Har du hørt om «Snoops»? Ikke?

David E. Kelly har lenge vært gutten med gullbuksene i USAs TV-verden. På CVen står blant annet «Ally McBeal» og «Sheriffen».

Hans siste prosjekt har lidd en litt annen skjebne, skriver Stavanger Aftenblad. Serien «Snoops» handler om et privatdetektivbyrå i Los Angeles. Tre babes og en kjekkas driver et litt utradisjonelt privatdetektivbyrå i Los Angeles. Alle mysteriene løses ved hjelp av fancy high tech. Hovedollen innehas av Gina Gershon («Bound», «Showgirls» og «The Insider»).

«Snoops», ble så dårlig mottatt av både kritikere og publikum at ABC kuttet ut serien etter å ha vist bare 10 av de 13 episodene. Likevel kjøpte TV2 halve sesongen og viser den i sommermånedene.

- Vi visste at serien ikke var noen suksess i USA, og at den var kansellert da vi kjøpte den inn. For oss passet det likevel greit å kjøpe inn bare en halv sesong for å vise den i løpet av sommermånedene, sier Eline Løsgren Skeide i TV2s informasjonsavdeling til Stavanger Aftenblad.

SJEFEN: Gina Gershon har hovedrollen som sjef for et detektivbyrå i TV-serien «Snoops».
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media