Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV2 knuser NRK

Aldri før har så mange av oss sett så mye på TV2 som vi gjorde i oktober. Kåre Valebrokks baby knuste NRK forrige måned.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Det dreier seg om markedsandeler. Nærmere bestemt hvor stor andel de forskjellige tv-kanalene har av den totale tv-tittingen i landet. Og ferske tall viser at TV2 gikk forbi NRK i oktober måned, melder Kampanje.

Forrige måned hadde TV2 36,5 prosent av den totale tv-tittingen, mens NRK hadde 35,6 prosent. Samme tid i fjor var situasjonen diametralt motsatt.

TV2-sjef har all grunn til å være fornøyd, før høstsesongen sa han til Kampanje at han trengte 35 prosent markedsandel for å sove godt om natta.

Små sliter

TvNorge og TV3 har litt mindre grunn til å breie seg. Begge kanalene har tapt markedsandeler det siste året til tross for storsatsing på reality-bølgen. I oktober i fjor hadde TvNorge 9,3 prosent markedsandel, nå er den falt til 8,1.

Fatal error: Cannot redeclare vote() (previously declared in /www/dagbladet/tools/vote.php:6) in /www/dagbladet/tools/vote.php on line 6

AND THE WINNER IS.... Kåre Valebrokk og TV2. Oktober-målingen at lillebror har vokst forbi NRK.Foto: SCANPIX

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!