TV2 kutter 140 millioner

«Savner gamle dager da Televerket, E-verket, NRK og alle statseide selskaper hadde null profitt linje, så lenge alle fikk lønn og alle regninger var betalt, så skulle man ikke tjene mer penger. Nå er det kun penger som står i hodet på griske eiere.

Marver

«Tv2 burde sette seg inn i hva folk virkelig har lyst å se og ikke hva de tror folk har lyst å se. Med så mye sport på tv2 så burde kanalen nærmest ha blitt kalt en pur sportskanal (ironisk nok). Tv2 satser store penger i dette og de tjener sikkert godt på det også, dessverre så er det også her de taper seg. For all del, skal ikke rakke ned på dem som liker å se på fotball, men hvis de må kutte med 140 millioner kroner så er fotballen en god start.

Foamed«Det er samme leksa som gjentar seg: Eierne får ikke nok avkastning. Eierne tjener godt - men ikke godt nok. Enkel og grei kapitalisme.Så hvorfor reagerer TV2- ansatte på dette? De er jo selv i en bedrift som på alle fronter identifiserer seg med denne samme tankegangen. Og dette samtidig mens «nyhetsreporterne» ligger langflate etter å tekkes Siv Jensen slik at vi kan sikre flere slike griske eiere i selskapene.

Stegan«Oppforder folk i TV 2 til å gå i protest. Så kan eierene sitte der å se hvor mange seere de klarer å hanke til seg på egenhånd. Det er greit at en kommersiell underholdningskanal er tuftet på inntjening men å la ren griskhet gå utover ansatt på denne måten smaker ikke godt.

Tore Hansen