TV2-millionærer holdt tett i 17 uker

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Som historiens første deltakere i TV2s «Vil du bli millionær?», gikk Oslo-paret ut av konkurransen med full pott. To millioner kroner fikk de for innsatsen. Først nå kan de fortelle om suksessen.

- Vi har bare delt nyheten med våre aller nærmeste. Programmet skulle jo vises på TV2 først, forklarer Anne Louise. Sammen med Hans Erik sørget hun for at programleder Frithjof Wilborn måtte skrive ut historiens største sjekk i en norsk kunnskapslek.

- Vi er veldig glade for å kunne hjelpe TV2 med å bli kvitt sin første tomillionerssjekk, sier paret, når vi møter dem på øving med den musikalske middelalderkvintetten Tydorell.

- Vi er musikalsk altetende, men finner sjelden noe vi liker på salgslistene, sier Hans Erik. Han var frelst på jazz og klassisk helt til Anne Louise åpnet øynene hans for middelaldermusikk og folkemusikk. Hun synger i fire ensembler, middelalderkvintetten Tydorell, en renessanseduo, trioen Canta Femina og en duo som synger Bertolt Brecht og Kurt Weill-sanger. Hans Erik synger i mannsgruppa Bellmen, og i går hadde han slått følge med sin kjære til øving.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer