TV2 stjeler Silje Stang

Silje Stang slutter i P4 etter fem år i radiokanalen. Etter det Dagbladet erfarer vil programlederen om kort tid undertegne kontrakt med TV2. Uroen i P4 er årsaken til at hun valgte å si opp nå.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det har gitt meg et spark bak, innrømmer Silje, som i høst har hatt stor suksess som programleder i «Mandagsklubben» på TVNorge.

Silje Stang (27) har vært med på å bygge opp P4 fra starten for fem år siden, først som reporter i morgensendingene og etter et par år også som musikksjef. I høst har hun konsentrert seg om jobben i «Midt i trafikken» på P4 og «Mandagsklubben» på TVNorge, et program som under hennes ledelse har satt ny seerrekord uke etter uke.

Sist mandag så 342000 programmet, der hun etter beste evne holder styr på ordflommen til klubbmedlemmene Thomas Giertsen og Nils Ole Oftebro. Det er allerede bestemt at programmet vil fortsette med den sammen gjengen på TVNorge over nyttår.

Forsiktig

- Jeg vil ikke få noen ny arbeidsgiver før tidligst til høsten, sier Silje Stang. Hun vil sitte i oppsigelsestida i P4 til 1. mars, og akter å ta seg en lang sommerferie når «Mandagsklubben» er ferdig i mai.

- Og til høsten er du klar for TV2? - Vi snakker sammen, er alt Silje vil si om den saken. Hun har ikke undertegnet noen kontrakt, men Dagbladet er kjent med at TV2 lenge har jaktet på den populære programlederen, ikke minst etter suksessen med «Mandagsklubben». Det er TV2 som er ansvarlig for programskjemaet på TVNorge, så engasjementet der vil ikke komme i konflikt med en jobb i TV2.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer