Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

TV2s investeringer

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Storm Weather Center (90,5 prosent) Meteorologiselskapet med Siri M. Kalvig i spissen har vokst kraftig siden starten for fem år siden.

Brann (7,5 prosent) Valebrokk har siden han tiltrådte sagt at han vil ut av sitt eierskap i fotballklubben Brann, men har ikke funnet kjøpere.

Phonofile (43,8 prosent) Selskapet, som TV2 eier sammen med rettighetsorganisasjonene Norske populær-autorer (Nopa) og de norske plateselskapenes organisasjon (Fono), har etablert et digitalt musikkarkiv for norsk musikk.

CyberWatcher (2,1 prosent) Selskapet driver elektronisk skreddersydd nyhetsovervåking av personer og firmaer. Giganten Microsoft har valgt ut selskapet som en av ni samarbeidspartnerne til den nye kjempesatsingen Net.

Grafikkselskapet vi[z]rt (11,5 prosent) I juli 2000 fikk TV2s grafikkselskap Peak til en avtale med det amerikansk-israelske teknologiselskapet RT-Set. På det meste var verdien av vi[z]rt på 250 millioner kroner, og i dag er TV2s andel verd under ti millioner på den tyske it-børsen. Selskapet tilbyr grafikk til tv-selskaper.

Dayrates (9,4 prosent) Selskapet har utviklet en teknologi for styring av internettannonser mot de nettstedene som gir best respons.

Venture Lab (12,0 prosent) Er en tjeneste/nettsted som kobler gründere, investorer og kompetansemiljøer sammen.Intrahouse (10,5 prosent)

eSolutions Group (6,8 prosent) Leverer betalingstjenester til nettsteder.

Carrot Communications (4,1 prosent) Teleselskap som tilrettelegger nytte-, underholdnings- og handelstjenester for medier, teleoperatører og portaler i Skandinavia og internasjonalt. I tillegg til TV2 er Einar C. Nagell-Erichsen og Christen Sveaas gjennom investeringsselskapet Kistefos inne i selskapet. TV2 Invest gikk inn i selskapet i fjor.

Acta Holding (1,0 prosent) Schibsteds og TV2s investeringsselskaper, European Media Ventures (EMV) og TV2Invest, kjøpte i 2001 seg inn i bankselskapet Acta Holding, som selger fond og spareløsninger.

Adirekta (34, 0 prosent) Boligmeglerselskapet Adirekta er en meklertjeneste for kjøpere og selgere av eiendom.

Hele Norges coronakart