TV2s Synnøve Svabø sex-antastet

Synnøve Svabø besøkte Old Trafford for å jakte på David Beckham for TV2. Midt under TV-opptaket ble hun antastet av en engelskmann som onanerte på kjolen hennes. Mannen ble banket opp av Synnøve med et flagg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Det var under et TV-opptak seint i november, til TV2s kommende lørdagsprogram «Synnøves duell», det mildt sagt ubehagelige angrepet skjedde utenfor murene til Englands fotballmekka, Old Trafford, i Manchester.

- Jeg sto i folkemengden sammen med TV-teamet og ventet på David Beckham for å verve ham til norsk landslagsspill da jeg plutselig ble oppmerksom på at jeg ble varm på det høyre kjolelåret. Sånt merker du i novemberkulda med lårkort og pinetrang, spesialdesignet Manchester-skinnkjole. Og tror du ikke det sto en fyr der og onanerte - på meg, sier Synnøve Svabø, som innrømmer at hun i første omgang ble helt slått ut.

Slo tilbake

- Det var forferdelig guffent.

Men rådløsheten var kortvarig. Etter først å ha lirt av seg noen velvalgte gloser la Svabø på sprang etter mannen. Men et flagg i hånda slo hun ham i hodet gang på gang.

- Jeg tror han var ire. Men han var dårlig utstyrt. Omtrent som den tynneste pipa på en sekkepipe, flirer Svabø, som ikke har latt seg skremme av den ekle oppførselen til Manchester-tilhengeren - selv om Beckham-møtet gikk i vasken.

At historien er sann og ikke bare tull, får Dagbladet bekreftet både fra TV2 og produksjonsselskapet MTV Juritzen AS.

Jakter på ledige arveprinser

Allerede førstkommende lørdag er Synnøve i gang med «Synnøves duell». Åpningsprogrammet er viet Synnøves jakt etter ledige arveprinser i Europa. Og tidligere ordfører i Oslo, Albert Nordengen, utfordrer Synnøve. Han lurer på om hun kan bli dronning før Mette-Marit Tjessem Høiby. Det ender med at TV-teamet blir bortvist fra både Buckingham Palace og Drammensveien 1.

- Dessuten har jeg en søknad inne om å få treffe Hillary Clinton. Jeg ønsker nemlig å treffe mange statsoverhoder og ledere rundt om i verden, sier Synnøve Svabø.

<B>HELGESATSING:</B>Synnøve Svabø fikk et svært ubehagelig møte med en engelskmann under TV-opptak i Manchester. Hun og Frithjof Wilborn drar hver sin del av lasset i TV2s nye helgesatsing. Per Ståle Lønning går på lufta fredager.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer