TV 2s undervurdering

TV 2 har tapetsert tv-kveldene med fotball-EM. Men utover selve fotballkampene er det ingenting å glede seg over.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MED SIN BEINHARDE

prioritering av fotball-EM på sendeplanen sier TV 2 at dette er den altoverskyggende begivenheten i verden akkurat nå. I løpet av fem og en halv time i beste sendetid hver kveld er det bare plass til litt nyheter og reklame ved siden av EM-fotballen.

Dette er en kontroversiell prioritering som både har fått ris og ros. Liknende rydding av sendeskjemaet er ellers forbeholdt stortingsvalg. Da hentes alt som kan krype og gå av valgforskere, politikere, redaktører og spaltister til studio for vegg-til-vegg-analyser av og kommentarer til prognoser, resultater og konsekvenser.

FOTBALL-EM ER ALTSÅ SÅ

viktig at det skal få lov til å okkupere hele tv-kvelden, men TV 2 har ikke tatt konsekvensen av det. De har ikke laget en fullverdig fotballpakke, en pakke som i tillegg til to ganger 45 minutter med fotball i toppklasse også må by på fotballfaglig innsikt, kunnskap, diskusjon, detaljer, scenarioer og grafikk. Dette er vi vant til fra Sky Sports engelske fotballsendinger, vi er blitt vant til det fra NRK, og på svensk TV er hver EM-kveld full av smarte menn i fine dresser som prøver å gjøre tv-seerne klokere . Drillo også, dog uten dress. Hvorfor skal TV 2 være så mye dårligere?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer