TV3 om Kjelling-bråket: - Vi jobber med det

Kaller håndballspilleren for «den nye malen på en ekspertkommentator».

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SISTE: Sent onsdag kveld bekrefter Drammen HK at Kristian Kjelling likevel får kommentere fredagens semifinale i håndball-EM.

(Dagbladet): For første gang i historien er de norske håndballgutta klare for en semifinale i et mesterskap, da de i kveld tok en sensasjonell seier mot storfavoritten Frankrike under EM i Polen.

Mens håndballjentene har vært populære i årevis, har deres mannlige kolleger aldri vært i nærheten. Nå er gutta for alvor i ferd med å snu trenden.

At det henger sammen med spillernes vanvittige prestasjoner er det ingen tvil om. Vertskanalen TV3, som har sikret seg rettighetene for første gang, er fra seg av begeistring.

Overveldet Flere seerrekorder er slått gjennom mesterskapet, sist da over 700 000 fulgte thrilleravslutningen mot Makedonia mandag.

- Jeg tror alle i TV3 har sittet foran tv-en med høy puls og tårer i øyekroken både på håndballguttas og egne vegne i kveld. Det blir spennende å få tallene i morgen, sier presssjef Line Vee Hanum til Dagbladet og fortsetter:

- Vi gledet oss over å få muligheten til å vise håndball-EM på TV3 og Viasat 4, men jeg må innrømme at dette mesterskapet har tatt en vending vi bare kunne drømme om i forkant. TV3 er stolte over å være den kanalen som får kringkaste håndballguttas internasjonale gjennombrudd.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer