TV3 på sjekker'n

TV3 er en kanal med sans for vekselbruk. I går spente planlegger Roger «Amor» Grønset i salgsavdelingen buen mot sjekkesjef Jill Bottolfsen, og snart blir nestsjef Morten Støvre å se i Falsk/Mathisens nye serie.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Dette får du se i høst

De virkelige stjernene i TV3 var også på plass da kanalen i går presenterte programmet for høsten. En av dem er Jill Bottolfsen (29), som står for en av kanalens nysatsninger denne høsten. I sjekkeprogrammet «Blind kjærlighet» skal hun fra 7. september jakte på kjærligheten på vegne av 104 sjekkere i alderen 20- 35. Selv skal hun være hensatt i en tilstand av kraftig nyforelskelse.

Dramatikk

Per Henrik Stenstrøm (32) jakter på noe helt annet. «Etterlyst» skal nå for første gang produseres i Norge, på direkten og med politistudenter og Kripos til stede i studio for å vurdere tipsene som kommer inn. I Sverige blir en av fire uoppklarte saker løst på grunn av programmet.

Og skurkene kan rope «Mayday Mayday» så mye de vil. Leif Erik Forberg lurer ikke lenger i buskene for å komplottere kjendiser, men jakter isteden på det store dramaet.

- Jeg kommer ikke til å smile en eneste gang, sier Forberg, som fra 3. september presenterer dramatiske redningsaksjoner fra virkeligheten på sein kveldstid. 30 programmer blir det til sammen. I program nummer ni blir det også et norsk innslag - fra den dramatiske brannen på Hotell Caledonien i 1986.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer