TV3 på sjekker'n

TV3 er en kanal med sans for vekselbruk. I går spente planlegger Roger «Amor» Grønset i salgsavdelingen buen mot sjekkesjef Jill Bottolfsen, og snart blir nestsjef Morten Støvre å se i Falsk/Mathisens nye serie.

Dette får du se i høst

De virkelige stjernene i TV3 var også på plass da kanalen i går presenterte programmet for høsten. En av dem er Jill Bottolfsen (29), som står for en av kanalens nysatsninger denne høsten. I sjekkeprogrammet «Blind kjærlighet» skal hun fra 7. september jakte på kjærligheten på vegne av 104 sjekkere i alderen 20- 35. Selv skal hun være hensatt i en tilstand av kraftig nyforelskelse.

Dramatikk

Per Henrik Stenstrøm (32) jakter på noe helt annet. «Etterlyst» skal nå for første gang produseres i Norge, på direkten og med politistudenter og Kripos til stede i studio for å vurdere tipsene som kommer inn. I Sverige blir en av fire uoppklarte saker løst på grunn av programmet.

Og skurkene kan rope «Mayday Mayday» så mye de vil. Leif Erik Forberg lurer ikke lenger i buskene for å komplottere kjendiser, men jakter isteden på det store dramaet.

- Jeg kommer ikke til å smile en eneste gang, sier Forberg, som fra 3. september presenterer dramatiske redningsaksjoner fra virkeligheten på sein kveldstid. 30 programmer blir det til sammen. I program nummer ni blir det også et norsk innslag - fra den dramatiske brannen på Hotell Caledonien i 1986.

- Dette blir jævlig dramatisk. I de fleste tilfeller står det om liv, og noen ganger går det galt, forhåndsannonserer Forberg.

Høstfest

TV-kanalenes lanseringer er etter hvert blitt like selvfølgelige som forlagenes høstfester - selv om pondusen kanskje ikke er like stor. TV3 er nummer tre i rekka, og fra scenen på utestedet Blå i Brenneriveien fortalte kanalsjef Kalle Lisberg som vanlig at det går bedre og bedre for TV3.

Den fjerde og siste i rekka er NRK, og det er bare storebror som har nerver til å legge høstsleppet langt unna nærmeste bar. Det skjer tirsdag, og så kan høstens tv-krig begynne.

JILL OG BUE: Amor, her forsøksvis personifisert av TV3s egen planlegger Roger Grønset, har hovedrollen når sjekkesjeff Jil Bottolfsen i høst skal lede «Blind kjærlighet» på TV3.