TV3-sjekkerne sliter

KØBENHAVN (Dagbladet): TV3 trenger flere tv-sjekkere til Jill Bottolfsens «Blind kjærlighet». Men sjekkingen blir hetere enn ønsket for enkelte. Flere av jentene trekker seg nemlig fra programmet. Men TV3 nekter å gi etter.

Sjekkeprogrammet «Blind kjærlighet» skulle bli TV3s hyggelige kobling av nye, unge kjærestepar.

Men flere av episodene ender i åpent tv-drama, der jentene trekker seg fra vinnerreisene!
- Vi passer selvsagt på å ikke dumme ut folk. Men dette er voksne folk som vet hva de går til, sier prosjektansvarlig, Marianne Melfald, i TV3 til Dagbladet.

Tv-kanalen legger ikke skjul på at de håper den uventede dramatikken skal skaffe enda flere seere til programmet, som sendes på mandager.
Opptakene til programmene foregår i København. De ferske parene trekker seg en reise i Europa, og må seinere fortelle om ferien for åpent kamera. Men ikke alle får en hyggelig ukestur.

- Ikke flau

Med eksotiske Paris som reisemål skulle Morten Aarra (23) fra Oslo lete etter kjærligheten sammen med jenta som valgte ham ut. Men Morten og programledelsen fikk få dager etter sjekke-opptaket beskjed om at oslojenta ikke ble med på Paris-turen likevel. Dermed måtte Morten reise alene.

- Nei, jeg er ikke flau. Det var ikke min skyld. Jeg gjorde det beste ut av det. Hadde aldri vært i Paris før, så det var for så vidt OK. Men det hadde vært bedre om hun ble med, sier Morten Aarra til Dagbladet.

Nye sjanser

Et annet av parene du kan se i høst, viser seg å være gamle kjente. Dette får den kvinnelige deltakeren, som er sjekkeren, til å trekke seg fra sin reise!

Dermed må en 32-åring fra Oslo reise alene til London. Forklaringen på fadesen får du se på TV 26. oktober.
Nå søker TV3 etter nye deltakere til 13 programmer med Jill Bottolfsen, som skal sendes etter nyttår.

ALENE PÅ TUR: Morten Aarra ble sjekket opp på TV, men måtte ta drømmeturen alene.