TV3 vraker «Elven»

TV-ekspert mener dårlig kvalitet må ta mye av skylden for seerflukten fra TV3-serien. Det blir ingen ny sesong.

IKKE NY SESONG: Hovedrollene i «Elven» spilles av Espen Reboli Bjerke og Ingeborg Sundrehagen Raustøl. I serien spilte også Stig Henrik Hoff, Dennis Storhøi og Thomas Hayes. FOTO: TV 3.
IKKE NY SESONG: Hovedrollene i «Elven» spilles av Espen Reboli Bjerke og Ingeborg Sundrehagen Raustøl. I serien spilte også Stig Henrik Hoff, Dennis Storhøi og Thomas Hayes. FOTO: TV 3. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Dramathrilleren «Elven» var en av TV3s storsatsinger i vår. Men serien trakk ikke så mange seere som TV3 kanskje hadde ønsket. I gjennomsnitt benket 132.000 seere seg foran skjermen til hver episode, inkludert opptak, repriser og steaming fra TV3s nettspiller ViaFree.

Nå opplyser TV3 at det ikke blir en ny sesong av «Elven», hvor blant annet Dennis Storhøi og Thomas Hayes fra NRK-suksessen «Skam» hadde to av rollene.

- Seertallene er ok, men vi skulle selvsagt sett at det var noe høyere, sier Line Vee Hanum, kommunikasjonssjef for MTG, som eier TV3.

Men hun forklarer at grunnen til at det ikke blir en sesong to, er at «Elven» var en enkeltstående sesong med en løsning på krimgåten.

- Seertall har alltid mye å si for om man vil gå videre med et prosjekt. Det er eksempler på serier hvor man har tenkt å ha en sesong, men så har den så bra seertall at man lager en til. Men i dette tilfellet var det så enkelt som at det var en avsluttende sesong, sier Hanum.

Morten Wiberg, TV-sjef i Carat, mener TV-serien ikke presterte særlig bra, og tror de ville laget en ny sesong om seertallene var høyere.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer