Svenske «Bachelor»:

TV4 klippet bort scene

«Så hett at det måtte klippes bort», sier programleder. Ansvarlig produsent i TV-kanalen hevder at valget isteden handlet om prioriteringer.

FOR HETT: Programlederen mente dette klippet ble for mye å ta med i den svenske realityserien. Video: Sjuan/ TV4 Play. Vis mer
Publisert

I en episode av det svenske realityprogrammet «Bachelor» gjorde to av de mannlige deltakerne det vrient for produsentene i TV4.

- Jeg synes helt ærlig det var litt usmakelig, sier realitydeltaker Ida Nordfors om episoden som utspilte seg i programmet til den svenske avisa Aftonbladet.

TV-programmet har gått siden 2015, og er Sveriges utgave av det amerikanske konseptet «The Bachelor». Programmet går ut på å finne fram til sin livspartner gjennom å date flere på én gang.

I den aktuelle episoden ble det arrangert fest for deltakerne. Etter at de hadde danset limbo begynte to av de mannlige deltakerne å ta av seg klærne, og gi to av de kvinnelige deltakerne en lapdance.

- Som å være på en skoledisco

Klippet ble imidlertid vist på «Tjejerna avslöjar allt», et program der deltakerne snakker om hva som har skjedd under siste episode.

- Etter limboen fikk Melissa en idé som ledet til noe så hett, at det måtte klippes vekk fra programmet, sier programleder Malin Stenbäck under episoden av «Tjejerna avslöjar allt».

Etter at klippet hadde blitt vist var det ikke alle som var enige om hvor «hett» stuntet var. Deltaker Emelie Wannberg sammenlikner opplevelsen med å «være på en skoledisco med en 14 år gammel gutt».

BEKREFTER FORHOLD: Paradise Hotel-deltaker Stian Trulsen har blitt sammen med en tidligere deltaker. Video: Rød Løper / Viaplay. Reporter: Celina Morken Vis mer

Mulighet til å se klippet

Ansvarlig produsent i TV4 Jonathan Nordin forteller til Dagbladet at valget om å klippe vekk lapdancen var en prioriteringssak, og ikke handlet om at klippet ble for hett.

- Vi må alltid vurdere hvilket materiale som prioriteres og hva som kommer med i programmet, sier Nordin.

- I dette tilfellet får seerne heller muligheten til å se klippet på TV4 Play.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer