Tvangstanker om sex

400 000 svensker har sett Felix Herngrens filmdebut om gutter som tvangstenker på sex.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Regissør Felix Herngren (32) spiller selv Frank (31), en lovende advokat som etter åtte års ekteskap plages av stadig tilbakevendende sextanker, som gjerne fører til utroskap.

- Kanskje ikke alle menn tenker som Frank. Men den mann som påstår han aldri gjør det, lyver, mener Felix.

Svensk suksess

I Sverige er Herngren kjent som skuespiller, komiker og begavet reklamefilmmaker. «Voksne mennesker» er hans spillefilmdebut, både som regissør og hovedrolleinnehaver. Filmen har hatt stor suksess i hjemlandet, og er hittil sett av over 400 000 svensker.

- Humoren vår handler mye om gjenkjennelse, og jeg tror seerne kjenner seg igjen. I alle fall svensker, jeg er spent på hvordan den blir mottatt i Norge, sier Felix.

Bløff

Filmens Frank lever i en evig redsel for å bli avslørt som en bløff. Det gjør Felix også.

- Da jeg kom ble jeg veldig godt mottatt av distribusjonsselskapet mitt, alle var hyggelige og jeg fikk et fint rom på hotellet. Da lurer jeg på hva som hadde skjedd om jeg hadde knust hele hotellrommet. På møter i reklamebransjen har det hendt jeg har lurt på hva som ville skjedd hvis jeg plutselig klabbet til sjefen. Eller kysset ham.

- Hva syntes kona di om filmen?

- Hun var ikke så glad for visse scener. Og faen, de nakenscenene var vanskelige. Å ligge der foran kamera med 20 mennesker rundt, er utrolig usexy, mener Felix Herngren.

SEX OG UTROSKAP: Svenske Felix Herngren har gjort stor lykke med sin spillefilmdebut.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer