Tvinges til utro-tv

BERGEN (dagbladet): Den som blir ny direktør i TVNorge vil etter det Dagbladet erfarer bli tvunget til å sende utroskapsserien «Temptation Island».

TVNorges programsjef har sagt opp

...men vil noen bli sjef?

Et genialt konsept

TVNorges største eiere, SBS, har bestemt seg for å ha med norske deltakere i den fellesnordiske programserien «Temptation Island» - selv om det bare er Danmark og Sverige som foreløpig har sagt ja til serien. Den nåværende TVNorge-direktøren, Pål Trælvik, har sagt nei.

Etter det Dagbladet erfarer, ser SBS-ledelsen det som helt usannsynlig at serien ikke blir sendt i Norge. Når TVNorge og SBS om kort tid starter jakten på ny administrerende direktør vil kandidatenes syn på «Temptation Island» være avgjørende for om personen får jobben eller ikke.

Å nekte å sende serien vil neppe styrke kandidaturet så lenge SBS allerede har betalt for produksjonen og trenger kanaler til å vise den - for å hente inn annonsekroner som kan bringe balanse i regnskapet.

- Blir den nye tv-direktøren tvunget til å sende «Temptation Island», programdirektør Eivind Landsverk?

- Det aner jeg ikke. Det får vi vel ikke vite før den nye direktøren er på plass.

Programserien skal etter planen være klar til sending omkring oktober. Jakten på norske par som vil teste forholdet sitt mot noen ukers tv-berømmelse, er allerede i full gang.