Tvinges ut på ny turné av utilfredsstilte barnefamilier

Men «Madagaskar 3 - Full rulle i Europa» minner i det minste om Tom & Jerry.

Tvinges ut på ny turné av utilfredsstilte barnefamilier
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FILM: Det er slik det går når du har en løve, en sebra, en flodhest og en sjiraff og ikke aner hva du skal bruke dem til. «Madagaskar 3 - Full rulle i Europa» er et utpint tredje kapittel av en franchise som ikke har hatt noe å si på lenge, men som tvinges ut på en ny turné på grunn av et stadig utilfredsstilt barnefamiliebehov for snakkende, storøyde dyr i fargesterke omgivelser.

Dette er tilbudet som halser etter etterspørselen.

Heseblesende «Madagaskar 3 - Full rulle i Europa» er heseblesende og oppstykket. Alex, Marty, Gloria og Melman har ennå ikke kommet seg tilbake til dyrehagen i New York, som de rømte fra i første film.

De er strandet i Afrika, og for å komme seg videre, må de først finne pingvinene og flyet deres på et casino i Monte Carlo, bli oppdaget og ettersøkt av en fanatisk dyrekontrollør, haike med et sirkus gjennom Europas hovedsteder og forsøke å overbevise en amerikansk impresario om å la dem bli med over Atlanteren. Og ennå er vi bare litt over halvveis i filmen.

Kjedelig Det er med andre ord mye forflytning i «Madagaskar 3 - Full rulle i Europa», rent fysisk. Men dyrene i hovedrollen er ikke på noe spor som er på vei i noen spennende retning. De har sine minimale bekymringer, sine små løgner, sine sirkusnumre å lære seg, ellers er de henvist til bare å være, bare å spille ut de samme egenskapene som de demonstrerte i de to første filmene: Marty er oppesen, Melman engstelig, Gloria moderlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer