TVNorge har ingen planer for Anne-Kat.

Snart 1,5 år siden talkshow-floppen.

USIKKER TVNORGE-FRAMTID:  Det er snart 1,5 år siden «Anne-Kat.» hadde premiere på TVNorge - til lave seertall. Det er fortsatt usikkert om og med hva humordronninga skal tilbake på skjermen med. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet
USIKKER TVNORGE-FRAMTID: Det er snart 1,5 år siden «Anne-Kat.» hadde premiere på TVNorge - til lave seertall. Det er fortsatt usikkert om og med hva humordronninga skal tilbake på skjermen med. Foto: Christian Roth Christensen / Dagbladet Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I fjor vinter hadde Anne-Kat. Hærlands nye talkshow «Anne-Kat.» premiere på TVNorge, ett år etter det ble klart at hun sluttet i NRK for å få eget program hos konkurrenten.

Men til tross for skyhøye forventinger til Norges humordronning ble de ikke innfridd seermessig. Premieren 12. februar i fjor hadde beskjedne 193 000 seere, før tallet dalte til 132 000 for andre program.

- Utforske konsepter I begynnelsen av juni hadde TVNorge lansering av sitt høstprogram, men Hærland var ikke til stede. Hun var heller ikke til stede under fjorårets høstlansering.  - Vi er fortsatt tilhengere av Anne-Kat. og stolte av å ha henne i stallen, selv om fjorårets talkshow ikke slo an slik vi hadde håpet. For øyeblikket samarbeider vi for å finne ideer som kan passe hennes format, og vi har et par konsepter vi vil utforske, men det foreligger ingen konkrete planer, skriver kommunikasjonsdirektør i TVNorge og SBS Discovery, Espen Skoland, i en e-post til Dagbladet.

Tv og radiosjef i Carat, Morten Wiberg, sa til Dagbladet i fjor at et program som dette burde ha 300 000 seere, altså over dobbelt så mange seere enn det flere av programmene hadde, og mente det var «altfor dårlig».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer