«Mandagsklubben»

TVNorge har skrota humorflaggskip

«Mandagsklubben» er oppløst.

FERDIG: Det er over for «Mandagsklubben» på TVNorge. Her fra da Harald Eia ble rasende av å lese i datteras KRLE-bok. Video: TVNorge Vis mer Vis mer Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Da TVNorge reintroduserte det rundt 20 år gamle konseptet «Mandagsklubben» i mars i fjor, var det som en svært dugelig storsatsing. Profilkabalen ble løst på eksemplarisk vis:

Atle Antonsen, Else Kåss Furuseth, Thomas Giertsen, Dag Sørås, Harald Eia, Jon Almaas, Anne Rimmen og Calle Hellevang-Larsen, alle var en del av aktualitets- og satireshowet. Norges største humornavn til tross, det holdt likevel ikke lenge.

Nå viser det seg at «Mandagsklubben» ikke vender tilbake. Det ble med to sesonger, bekrefter Espen Skoland, nordisk kommunikasjonsdirektør i TVNorge og Discovery Networks overfor Dagbladet.

De ønsket seg en tredje sesong, men:

- Dessverre var ikke seertallene gode nok til å forsvare en ny runde denne gangen. Vi driver en helkommersiell TV-kanal. Da må vi noen ganger gjøre tøffe prioriteringer. Dessverre, sier Skoland.

Fallende seertall

I «Mandagsklubben» var Else Kåss Furuseth og Dag Sørås Anne Rimmens faste makkere. Harald Eia, Thomas Giertsen, Atle Antonsen og Jon Almaas rullerte som faste paneldeltakere, og med tittelen utegående reporter lå ansvaret på Calle Hellevang-Larsen for å lage videoinnslag fra verden utenfor studioveggene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer