TVNorge lover «en helt ny måte å oppleve tv på»

Lanserer miks av gameshow og dataspill, men imponerer ikke spillekspert.

NYTT KONSEPT: Kulturminister Linda Hofstad Helleland får omvisning av TVNorge-programdirektør Eivind Landsverk (t.v.) og The Future Group-gründerne Jens Petter Høili og Bård Anders Kasin i studio for kommende «Lost in time».


Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
NYTT KONSEPT: Kulturminister Linda Hofstad Helleland får omvisning av TVNorge-programdirektør Eivind Landsverk (t.v.) og The Future Group-gründerne Jens Petter Høili og Bård Anders Kasin i studio for kommende «Lost in time». Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): I en grønn kasse på hydrauliske bein sitter kulturminister Linda Hofstad Helleland med en styrespake i hendene, omgitt av teknikere med hodetelefoner.

Vi er i en grønnkledd sal i et studio i Nydalen i Oslo, der TVNorge lanserer en av vårens satsinger: Det interaktive konseptet «Lost in time», som blander spillgrafikk og gameshow-underholdning.

Dagbladet har tidligere fortalt om de norske gründerne i The Future Group. Medgrunnlegger Bård Anders Kasin har erfaring fra effektmakeriet på de to gigantiske «Matrix»-oppfølgerne «Reloaded»og «Revolutions», og det er intet mindre enn en revolusjon som nå loves på TVNorge over nyttår.

- Vi går inn i en verden vi tidligere ikke har vært til stede i, og kombinerer virkeligheten med det virtuelle. Ekte mennesker får oppleve en virtuell verden uten VR-briller, noe jeg synes er kjempespennende, sier programdirektør Eivind Landsverk i TVNorge og Discovery.

Plasseres i grafikk

I studioet i Nydalen er teknikerne klare, det telles ned, og kulturministeren styrer seg gjennom en animert bane på skjermen foran seg mens hydraulikken simulerer svinger og kollisjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer