TVNorge vil ha utroskaps-TV

TVNorge vil gå enda lenger enn de gjør med Big Brother. Ledelsen i TV-kanalen bekrefter overfor Dagbladet.no at de vurderer om de skal vise den omstridte kikker-såpa Temptation Island på norske TV-skjermer til høsten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Vi ønsker oss en norsk versjon med norske deltakere, sier TVNorge-sjef Pål Trælvik til Dagbladet.no etter møtet om høstens sendeplan.

Trælvik sier at en norsk utgave vil bli annerledes fra den amerikanske. Men på direkte spørsmål om hvordan konseptet vil bli i Norge, blir Trælvik hemmelighetsfull. - Det får du ikke ut av meg. Du får vente og se.

Men TVNorge-redaktøren røper at en eventuell norsk versjon skal tilpasses et norsk marked.

Handlingen i Temptation Island-serien er enkel: Fire unge par i 20-årene, som har problemer med forholdet, er på en øde øy. Sammen med dem bor 13 sexy kvinner og menn. De fire mennene fra parforholdene, bor sammen med de 13 single kvinnene, mens partnerne deres bor med de 13 single mennene.

Utroskap

Programmet har blitt refset fordi det oppfordrer til utroskap. Også TVNorge, som viser Big Brother, har tidligere kviet seg for å ta i serien.

- Jeg tror ikke programmet «Temptation Island» passer i Norge. I USA er det bare kjærestepar som deltar, ikke samboere eller gifte. I Norge spiller det å være par en annen rolle. Man er par, får barn sammen, og har et livslangt samliv sammen. Derfor er utroskap i et parforhold helt annerledes i Norge enn i USA. Programmet ville sikkert fått mange seere. Men jeg takker nei, sa TVNorge-sjef Pål Trælvik til Dagbladet for ganske nøyaktig to måneder siden.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer