Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

«Lost in Time»

TVNorges storsatsing «Lost in Time» krasjet igjen

- Vi vurderer programmets framtid.

PROBLEMER: Programmet «Lost in time» hadde i kveld problemer med teknikken. Foto: TVNORGE
PROBLEMER: Programmet «Lost in time» hadde i kveld problemer med teknikken. Foto: TVNORGE Vis mer

(Dagbladet): «Lost in Time», tv-programmet hvor publikum kan vinne store pengesummer fra sofaen, hadde også lørdag kveld store tekniske problemer.

Publikum kom seg ikke inn på appen til programmet, skriver TVNorge på sin Facebook-side.

Dette resulterte i at publikum heller ikke kom igjennom for å spille.

Vurderer programmets framtid

Problemet lørdag kveld ble løst, men programmet fikk ikke til å innhente dataene om hvem som hadde vunnet, så de måtte ty til en alternativ løsning.

McBride sier at de i løpet av helga vil evaluere hva som gikk galt denne gangen.

- Det er ikke uvanlig med startproblemer i nybrottsarbeid, men det er utrolig leit at vi igjen ikke klarer å levere den opplevelsen vi har lovet. Vi har bedt om en full gjennomgang av det tekniske, og håper å ha fått en rapport på dette mandag morgen, sier Hanne McBride og fortsetter:

- Vi skal vurdere programmets framtid, og vil komme en konklusjon når den er klar.

Trakk en vinner

Fredag skrev «Lost in Time» på Facebook at dersom det skulle skje tekniske problemer igjen, ville de trekke en vinner blant de som lastet ned appen og registrert seg før klokka 16 lørdag. Det var altså det som ble utfallet denne gangen.

- Nå var ikke problemet at folk ikke fikk spille, men at vi ikke klarte å hente ut dataene om hvem som hadde vunnet, sier Hanne McBride, kommunikasjonssjef i Discovery som eier TVNorge, til Dagbladet.

«Lost in Time» blander spillgrafikk og gameshow-underholdning, ved at TV-seerne skal kunne laste ned en app til telefonen sin for å delta i en virtuell verden. Tekniske utfordringer hadde de også forrige lørdag. Da var det ingen av seerne som kom inn i appen til Tv-satsingen.