IKKE OVER? Filmprodusentene mener «Twilight»-serien kan fortsette selv om alle bøkene er filmatisert. Foto: Stella Pictures
IKKE OVER? Filmprodusentene mener «Twilight»-serien kan fortsette selv om alle bøkene er filmatisert. Foto: Stella PicturesVis mer

«Twilight»-sagaen kan fortsette på film

Ikke sikkert serien ender selv om siste bok er filmatisert.

Til høsten kommer «Twilight: Breaking Dawn» del to, og med det er alle bøkene i Stephenie Meyers enormt populære vampyrserie festet til film.

Men det er ikke sikkert at sagaen om Bella, Edward og Jacob slutter med det.

Nå er selskapet bak filmene, Summit Entertainment, kjøpt opp av det enda større produsentkonsernet Lions Gate, og sjefen der i gården ser for seg flere filmer i serien.

- Svaret er: Det håper jeg! sier Lions Gates sjefdirektør Jon Feltheimer til Los Angeles Times på spørsmål om serien vil fortsette.

- Jeg ser for meg at «Breaking Dawn» del to tjener 700 millioner dollar på verdensbasis. Jeg har vanskelig for å tro at det ikke finnes en framtidig verdi for en film som tjener inn så mye. Det er fantastisk serie de har laget, helt uten forringelse, sier Feltheimer, som også ser for seg at «Twilight» kan bli TV-serie.

Den forrige filmen i serien, «Breaking Dawn» del en, var film nummer fire i serien og tjente inn 697 millioner dollar.