Twin Peaks snart komplett på dvd

Den lenge savnede sesong 2 i salg fra nyåret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Den nordiske avdelingen av Paramount bekrefter at «Twin Peaks», sesong 2, blir å få tak i på dvd fra 31. januar.

Første sesong av kult-tv-serien fra 1989 har lenge vært å få tak i, mens den splitter pine gale andresesongen bare har vært å få tak i på VHS. Grunnen er opphavsrettsstrid.

To omganger

Paramount, som opprinnelig satt på rettighetene til hele serien, fikk disse tilbake i september i fjor. Arbeidet med dvd-en var da godt i gang, skal vi tro Twin Peaks Gazette, et av mange Twin Peaks-forum på nettet.

Paramount forteller at andre sesong kommer i to omganger. De to boksene inneholder de 22 episodene som ble vist på tv, med forbedret lyd- og bildekvalitet. Hver boks består av tre plater, og begge har spilletid på åtte timer og 15 minutter.

Ifølge Twin Peaks Gazette skal også intervjuer med flere av Twin Peaks-skuespillerne ha blitt spilt inn til ekstramaterialet, og David Lynch har hatt ansvaret for utgaven.

Lanseringen har blitt utsatt en rekke ganger. En oversikt på Noscope.com viser at den skulle kommet i mai neste år, men nå er altså datoen framskyndet:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer