Twin Peaks tilbake på skjermen

David Lynchs kultserie tilbake etter 25 år.

(Dagbladet): I januar i år begynte ryktene å svirre om at vi kan få et gjensyn med kultserien «Twin Peaks», etter at en castingannonse visstnok avslørte at David Lynch var på utkikk etter en barmfager servitrise til et «Twin Peaks»-prosjekt.

Kort tid etter meldte flere imidlertid at annonsen var falsk, og Mark Frost, som skapte serien sammen med David Lynch, var kjapt ute på Twitter for å avkrefte:

-  Nok et merkelig og grunnløst rykte. 

Nå avslører derimot Lynch på Twitter at en ny sesong av den amerikanske TV-serien vil bli å se på skjermen i 2016.  

Ventetiden er over - Kjære Twitter-venner. Det skjer igjen, skriver han, og legger ved en teaser. 

• Se klippet øverst i saken!

25 år etter at tenåringsjenta Laura Palmer forsvant er serien tilbake.

Det vil dermed si at ventetiden er over for Twin Peaks-fans. Serien, som vil få ni episoder, vil gå i produksjon i 2015 og ha premiere i 2016 for å markere 25-årsdagen for da serien sendte sin siste episode på ABC. 

Ifølge Deadline vil den nye sesongen foregå i den fiktive byen Twin Peaks i dag. TV-serien fra 1990-1991 ble en hit verden over, og er i dag ansett som en av tidenes beste serier

Det er de opprinnelige skaperne, David Lynch og Mark Frost som står bak gjenskapelsen, som vil bli vist på kanalen Showtime. Det er fortsatt uklart om noen av skuespillerne fra serien på 90-tallet vil være med i den nye sesongen.