BEKLAGER: Angus T. Jones beklager at han kalte tv-serien for søppel. Foto: Stella Pictures
BEKLAGER: Angus T. Jones beklager at han kalte tv-serien for søppel. Foto: Stella PicturesVis mer

«Two and a Half Men»-stjerna kalte serien for søppel

Nå beklager skuespilleren Angus T. Jones overfor medskuespillerne.

(Dagbladet): Mandag sjokkerte «Two and a Half Men»-stjerna Angus T. Jones (19) med å kalle komiserien han har spilt i i snart ti år for søppel. Samtidig oppfordret han folk til å slutte å se på tv-programmet.

Nå legger han seg flat.

- Har aldri ment det - Jeg beklager dersom mine uttalelser har blitt oppfattet som likegyldighet, mangel på respekt overfor mine kolleger og mangel på forståelse for den ekstraordinære muligheten som jeg har blitt velsignet. Jeg har aldri ment det, sier Angus T. Jones gjennom sin talsmann, ifølge CNN.

19-åringen har spilt Jake Harper siden tv-seriens oppstart i 2003.

Mandag la han ut et videoklipp på Youtube der han advarte folk mot å se på serien.

- Jeg spiller i «Two and a Half Men», og jeg vil ikke spille i serien. Vær så snill å slutt å se på det. Slutt å fylle hodene deres med dritt, vær så snill, sier Angus T. Jones i videoklippet.

Beklager Skuespilleren ser imidlertid ikke ut til å direkte ville trekke noe av det han har sagt tilbake.

- Jeg har vært gjenstand for mye diskusjon, spekulasjon og kommentarer de siste 24 timene. Jeg kan ikke rette opp i det som har blitt sagt eller rette på misforståelser, men det er en ting jeg ønsker å gjøre klart. Jeg er svært takknemlig, og har den høyeste respekt for alle de fantastiske menneskene jeg har jobbet med på «Two and a Half Men», jeg har jobbet med dem de siste ti årene og de har blitt som en familie for meg, sier skuespilleren.

Kristen I videoklippet snakker skuespilleren om sin kristne tro, som han hevder strider mot innholdet i tv-serien han spiller i.

Samtidig virker han bekymret over om medvirkningen i tv-serien vil få betydning for om han havner i himmelen eller ikke.

- Du kan ikke være kristen og være med i et tv-program som det. Jeg vet det. Jeg er ikke fornøyd med det jeg lærer om hva bibelen sier og med å være med i programmet. Det er alt eller ingenting, sier Jones i videoen.

TI ÅR: Jones har vært med siden seriens oppstart. Her med Jon Crier og Charlie Sheen. Sistnevnte er nå erstattet med Ashton Kutcher. Foto: Stella Pictures
TI ÅR: Jones har vært med siden seriens oppstart. Her med Jon Crier og Charlie Sheen. Sistnevnte er nå erstattet med Ashton Kutcher. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ifølge CNN ble Jones medlem av Syvende Dags Adventistkirken i juni. Kirken mener i midlertid ikke at de på noen måte kan knyttes til det som blir sagt i videoklippet.

Kirkens talsmann, George Johnson, sier at de ikke har ytterligere informasjon rundt skuespillerens uttalelser, men legger til at «de synes det er bra at «han har funnet et sted der han føler seg komfortabel med å dyrke sin tro».

- Forbannelse Skandalemakeren Charlie Sheen fikk sparken fra CBS-serien «Two and a Half Men» for to år siden, etter at han blant annet kalte seriens skaper, Chuck Lorre, for en dum, liten dritt.

I videoen antyder Jones at han er redd for at det er djevelen gjemmer seg bak «Two and a Half Men», og Charlie Sheen har følgende kommentar til 19-åringens uttalelser.

- Det er helt tydelig for meg at det hviler en forbannelse over showet, sier Charlie Sheens talsmann, ifølge CNN.

FIKK SPARKEN: Charlie Sheen fikk sparken etter at han kalte seriens skaper for en dum, liten dritt. Foto: Stella Pictures
FIKK SPARKEN: Charlie Sheen fikk sparken etter at han kalte seriens skaper for en dum, liten dritt. Foto: Stella Pictures Vis mer