Tyldum: Man blir ekstremt selvfokusert

Diskuterte filminnspilling med Angelina Jolie og Cristopher Nolan.

SLITSOM PROSESS: Regissør Morten Tyldum forteller om den ekstreme innsatsen som ligger bak en filminnspilling. Foto: Scanpix
SLITSOM PROSESS: Regissør Morten Tyldum forteller om den ekstreme innsatsen som ligger bak en filminnspilling. Foto: Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Norske Morten Tyldum har virkelig tatt steget opp til den øverste sfæren av Hollywood-regissører med «The Imitation Game».

I en nylig paneldebatt har Hollywood Reporter samlet regissører som Tyldum, Cristopher Nolan, Richard Linklater og Angelina Jolie til samtale. Alle har de laget filmer som raskt kan gjøre suksess når årets store filmpriser skal deles ut.

I samtale med de andre stjerneregissørene forteller Tyldum blant annet om den voldsomme påkjenningen en stor filminnspilling kan være.

Søvnløs tid Tyldum virker skremt av å tenke på Richard Linklaters framgangsmåte. Linklater brukte som kjent tolv år, fra og til, på innspillingen av kritikerroste «Boyhood».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer