Tynn Britney-suppe

Går på technotrynet i nytt Max Martin-samarbeid.

HALVHJERTET BRITNEY: Britney Spears har gjenopptatt samarbeidet med sin tidligere hitmaker, Max Martin. Så langt høres det ut som en dårlig idé. Foto: Sony Music.
HALVHJERTET BRITNEY: Britney Spears har gjenopptatt samarbeidet med sin tidligere hitmaker, Max Martin. Så langt høres det ut som en dårlig idé. Foto: Sony Music. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LÅT: Britney Spears tidligere samarbeid med den svenkse hitmakeren Max Martin har som oftest resultert i bombastisk popmusikk med stor gjennomslagskraft.

Det samme kan ikke sies om «Hold It Against Me», som er er produsert av Dr. Luke.

Visjonen er tydeligvis  å lage kontemporær og klebrig technopop, skreddersydd for hete klubbkvelder der Lady Gaga og Rihanna er nattens dronninger for tiden. Dessverre kommer Britney til kort mot sine yngre kolleger.

Sinusbassen ruller taktfast avgårde, mens autotune-effktene ligger som et apatiserende bakteppe til Britneys akkurat passe tilstedeværende sang.

«If I said I want your body now would you hold it against me/ Cause you feel like paradise and I need a vacation», messer hun i plattheten selv av et refreng, før sangen skjærer ut i et dubstep-parti som forundrer mer en det besnærer.

Spears har ved flere tidligere anledninger gjort suksess ved å tråkke til side for stien, noe både «I'm a Slave 4 U» og «Toxic» har vært gode eksempler på, men denne gangen smaker det mer av tung valiumsdøs enn yppig popmusikk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer