Tynn suppe

Stusselig Cornell på Quart.

VILJELØS: Det så ikke helt ut som Chris Cornell visste hvilke bein han skulle stå på under sitt Quart-besøk. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX
VILJELØS: Det så ikke helt ut som Chris Cornell visste hvilke bein han skulle stå på under sitt Quart-besøk. Foto: Tor Erik Schrøder / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

|||KRISTIANSAND (Dagbladet): Chris Cornells siste plate «Scream» må være en av rockhistoriens mest komplette havari. Fusjonen av Cornells rustne stemme og utdatert tøyse-r?n?b hang rett og slett ikke på greip.

Heldigvis har Cornell skjønt at det ikke er nødvendig å tøye strikken lenger enn nødvendig og nøyer seg med et par pliktnumre. «Part of Me» og «Watch Out» blir nemlig ikke mye penere selv om de har fått rockeklær.

Men det er dessverre ikke vokalistens eneste grunn til bekymring. Når i utgangspunktet saftige slagere som Audioslaves «Show Me How to Live» og Soundgarden-klassikeren «Outshined» fremstår som dvaske kjellerbandlåter, er det åpenbart at det ikke er låtmaterialet som er bøygen.

Cornell har et karismaproblem der han tasser viljeløs rundt på scenen og ser mest i gulvet og bandet selv låter altfor baktungt og kraftløst for sitt eget beste.

Da blir det vanskelig å få øye på den eminente sangeren han faktisk er, selv om det alltid er en fryd å høre eviggrønne «Black Hole Sun». Karrierebommertkvoten er for lengst brukt opp, nå må Soundgarden på banen igjen om mannen har ambisjon om å redde stumpene.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer