Tyra Banks og Erik Asla på Skavlan

Tyra Banks til Skavlan

Supermodellen kommer sammen med sin norske fotograf-kjæreste Erik Asla i morgen.

TV-KLARE: Supermodellen Tyra Banks og den norske fotografkjæresten Erik Asla er gjester hos Skavlan på NRK i morgen. Foto: NTB Scanpix
TV-KLARE: Supermodellen Tyra Banks og den norske fotografkjæresten Erik Asla er gjester hos Skavlan på NRK i morgen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Norske Erik Ala og Tyra Banks møttes i 2013, under innspillingen av «Top Model», hvor Asla var meddommer og fotograf. , og Tyra var både programleder og hjernen bak TV-suksessen.

Da samarbeidet var over, og paret fortsatte med sine «forretningsmiddager», skjønte de at det var noe mer mellom dem, skriver Se & Hør.

I morgen er de altså å se sammen på Skavlan, bekrefter NRK på sin nettside.

I tillegg kommer forfatter Salman Rushdie, fotbalkeeper Hope Solo og den svenske eiendomsmegleren Fredrik Eklund, kjent fra TV-programmet «Million Dollar Listing New York».

Ble foreldre

Etter tre år som kjærester, ble superparet foreldre for første gang i januar i år.

Babyen, som heter York, kom som en overraskende på mange og ble født ved hjelp av surrogat.

- Alt er topp. Jeg er super duper astronomisk happy, sa Erik Asla, som kommer fra Drammen, til Se og Hør etter fødselen.

I september i fjor fortalte Banks at hun slet med å bli gravid.

- Når jeg kikker inn i min sønns vakre øyne, så tenker jeg på alle menneskene som sliter med fruktbarheten eller det å bære fram et barn, og jeg fortsetter å be for dem hver eneste dag. Mine håp og drømmer er fylt med gode ønsker om at de får kjenne hvordan min lille skatt, York Banks Asla, føles som i armene, sa hun til People.

Motepar

52-åringen har bodd i Los Angeles i mange år, og startet i sin tid karrieren som fotoassistent for den høyt respekterte motefotografen Herb Ritts.

I dag er Calvin Klein og Saks Fifth Avenue blant Aslas klienter, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair - for å nevne noen.

(Saken ble opprinnelig publisert i seher.no)