Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Kultur

Mer
Min side Logg ut

Tyra Banks og Erik Asla på Skavlan

Tyra Banks til Skavlan

Supermodellen kommer sammen med sin norske fotograf-kjæreste Erik Asla i morgen.

TV-KLARE: Supermodellen Tyra Banks og den norske fotografkjæresten Erik Asla er gjester hos Skavlan på NRK i morgen. Foto: NTB Scanpix
TV-KLARE: Supermodellen Tyra Banks og den norske fotografkjæresten Erik Asla er gjester hos Skavlan på NRK i morgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Norske Erik Ala og Tyra Banks møttes i 2013, under innspillingen av «Top Model», hvor Asla var meddommer og fotograf. , og Tyra var både programleder og hjernen bak TV-suksessen.

Da samarbeidet var over, og paret fortsatte med sine «forretningsmiddager», skjønte de at det var noe mer mellom dem, skriver Se & Hør.

I morgen er de altså å se sammen på Skavlan, bekrefter NRK på sin nettside.

I tillegg kommer forfatter Salman Rushdie, fotbalkeeper Hope Solo og den svenske eiendomsmegleren Fredrik Eklund, kjent fra TV-programmet «Million Dollar Listing New York».

Ble foreldre

Etter tre år som kjærester, ble superparet foreldre for første gang i januar i år.

Babyen, som heter York, kom som en overraskende på mange og ble født ved hjelp av surrogat.

- Alt er topp. Jeg er super duper astronomisk happy, sa Erik Asla, som kommer fra Drammen, til Se og Hør etter fødselen.

I september i fjor fortalte Banks at hun slet med å bli gravid.

- Når jeg kikker inn i min sønns vakre øyne, så tenker jeg på alle menneskene som sliter med fruktbarheten eller det å bære fram et barn, og jeg fortsetter å be for dem hver eneste dag. Mine håp og drømmer er fylt med gode ønsker om at de får kjenne hvordan min lille skatt, York Banks Asla, føles som i armene, sa hun til People.

Motepar

52-åringen har bodd i Los Angeles i mange år, og startet i sin tid karrieren som fotoassistent for den høyt respekterte motefotografen Herb Ritts.

I dag er Calvin Klein og Saks Fifth Avenue blant Aslas klienter, og arbeidet hans har vært å se i store internasjonale moteblader som Bazaar, ELLE, Marie-Claire, Vogue og Vanity Fair - for å nevne noen.

(Saken ble opprinnelig publisert i seher.no)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling