Tysk applaus for a-ha

BERLIN (Dagbladet): Et femtitall utvalgte, blaserte tyske musikk- journalister klappet begeistret da 11 av de 15 sporene på a-has nye cd «Lifelines» ble presentert i den norske ambassaden i Berlin i går kveld.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

A-has plateselskap Warner Music arrangerte en såkalt pre-listening for presse fra Tyskland, som er gruppas største marked. Plata kommer ut i en rekke land 29. april.

Den første singelen fra cd-en, «Forever Not Yours», er allerede en av de mest spilte låtene på tyske radiostasjoner, flere uker før plata er i handelen.

Forventningene er skyhøye, og a-ha-medlemmene er ikke i tvil om at de nå satser for fullt igjen, med tanker om verdensturné og håp om en gjenerobring av også det amerikanske markedet.

- Tøffere

- Med «Minor Earth, Major Sky» for to år siden feiret vi comebacket og fortida. Denne gang er vi tøffere. Den nye cd-en er full av kontraster og farger. Forrige gang hadde jeg hjerteflimmer av anstrengelse og nerver. Denne gangen har jeg vært fullt konsentrert om jobben, sier Magne Furuholmen til Dagbladet.

- «Lifelines» er en av de beste låtene vi noen gang har gitt ut, skryter Morten Harket. Han kan ikke få fullrost a-ha-kollega Magne for låten han har skrevet - og som også har gitt tittel til den nye cd-en.

Med åtte låter signert Magne, opplever han at han har fått sin renessanse som låtskriver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer